Læs mere om mine snedkermøbler her

Snedkermøbel

Hjemmelavede snedkermøbler er et vidunderligt eksempel på fineste håndværk kombineret med personlig kreativitet. 

Disse møbler er skabt med omhu og dedikation af dygtige snedkere, der bruger deres ekspertise til at skabe unikke og tidløse stykker til hjemmet.

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved hjemmelavede snedkermøbler er det individuelle præg, de tilføjer til ethvert rum. Da de er skræddersyet efter specifikke ønsker og behov, kan de tilpasses til at passe perfekt ind i enhver indretning. Derudover kan snedkeren arbejde tæt sammen med kunden for at skabe et design, der er både æstetisk tiltalende og funktionelt.​

Badeværelsesmøbel i egetræ

​På det smukkeste badeværelse i et nyistandsat hus fra 1926 i Brønshøj hænger dette badeværelsesmøbel i egetræ fremstillet af Kvorning Møbelsnedkeri. Skabet har hylder placeret af kunden, så det passer til make-up, parfumer og andre produkter.


Skuffer med fingersamlinger kan tilføjes hvis du ønsker et badeværelsesmøbel med vask. Fingersamlede skuffer tilbydes i en lang række træsorter.​

Reol i lys stue skaber varme og personlighed

Reolløsningen på billedet fremstillet i olieret egetræ og monteret i en lejlighed i en nyopført ejendom giver en masse varme og personlighed i den lyse stue.

Køkkenskabe i det smukkeste egetræ

Specialfremstillede højskabe tilføjet i køkken. Et køkken som Kvorning Møbelsnedkeri fremstillede tilbage i 2017, da den tidligere ejer stadig boede i huset. 

KMS har desuden leveret kontor, indbygget bænk og badeværelsesmøbel i lejligheden. 

Alt i olieret egetræ af højeste kvalitet, fremstillet efter de klassiske snedkertraditioner med elementer af nye og mere moderne fremgangsmåder.

Kvorning Møbelsnedkeri ApS   

 Telefon: 53 83 21 20

E-mail: info@kvorningmobelsnedkeri.dk 

CVR: ​37128074

Læs cookiedeklaration her.