Læs mere om vores forrammekøkkener her

Få et traditionelt og tidløst forrammekøkken

​Snedkerkøkkener af den fineste kvalitet

Med de utroligt mange timer du bruger i dit køkken, er det vigtigt, at du her har et rum, hvor du nyder at være. Det er derfor også sjældent, at du kan finde en standardløsning, der indfrier alle dine behov i forhold til praktisk design, materialevalg og personlig stil. Derfor tilbyder vi ved Kvorning Møbelsnedkeri forrammekøkkener efter mål af højeste snedkerkvalitet. Så hvis du drømmer om et nyt køkken, hvor ingen detalje er tilfældig, og helheden er skabt ud fra dine ønsker og behov, kan vi hjælpe dig. Vi kan montere et forrammekøkken i og omkring hele København, og i vores værksted i Rødovre har vi blandt andet produceret snedkerkøkkener til glade hus- og lejlighedsejere på Frederiksberg.

Forrammekøkkener i eksklusive materialer

Et forrammekøkken er en traditionel opbygning af et køkken, som har været populær i mange år. Køkkentypen kan laves i flere forskellige versioner, men i vores snedkeri laver vi udelukkende køkkener af høj kvalitet.

Her spiller de helt rigtige materialer naturligvis en afgørende rolle. Vi har derfor også nogle faste, nøje udvalgte leverandører inden for både træ, beslag, greb og lignende.


Vi kan desuden også tilbyde at forny dit gamle køkken, hvis du er glad for køkkenets opbygning, men ønsker at få speciallavet bordplade, fronter, skuffer og meget andet. Denne fremgangsmåde er også kendt som et ”IKEA Hack”, da man eksempelvis kan bringe nyt liv til at helt standardiseret køkken fra IKEA.

Vi hjælper dig selvfølgelig gennem hele forløbet og er med dig fra de indledende skitser til den endelige køkkenmontering.​


Kontakt os og få en pris

Hvis du vil have flere informationer om vores forrammekøkkener og priserne på dem, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager altid imod nye bestillinger, og vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dit drømmekøkken.

Kvorning Møbelsnedkeri ApS   

 Telefon: 53 83 21 20

E-mail: info@kvorningmobelsnedkeri.dk 

CVR: ​37128074

Læs cookiedeklaration her.