Snedker med stort udvalg af kvalitetsmøbler og interiør

Få lavet unikke møbler, køkkener og opbevaringsløsninger

Drømmer du om at få en snedker til at bygge dig et unikt møbel, forny dit køkken med kvalitetsarbejde i træ eller lave indbyggede opbevaringsløsninger specifikt til dit hjem? Ved Kvorning Møbelsnedkeri arbejde jeg med traditionelt snedkerarbejde, og jeg tilbyder et stort udvalg af unikke kvalitetsmøbler og specialbyggede løsninger inden for opbevaring og interiør. Fra mit snedkerværksted i Rødovre nær Hvidovre kan jeg levere mine forskellige produkter til kunder i hele København, herunder Frederiksberg. Som et mindre snedkerfirma tilbyder jeg altid en personlig og imødekommende service og en tæt dialog. Jeg er med dig hele vejen – fra de første skitser til det endelige resultat.

Kvorning Møbelsnedkeri

Proffesionelt håndværk

Kundeorienteret

En snedker forkæler alle sanserne

Ved at få en snedker til at bygge dit kommende køkken, garderobeskab eller et andet møbel, vælger du samtidig at få en løsning, der går udover blot at være et praktisk element i dit hjem. Jeg arbejder med træ ud fra et ønske om at skabe små værker, der visuelt såvel som taktilt rummer et væld af detaljer, du kan dykke ned i.

Som uddannet snedkermester kan jeg tilbyde et bredt udvalg af møbler og andet interiør til dit hjem. Jeg kan blandt andet være behjælpelige, hvis du er på udkig efter:

  • Forrammekøkkener
  • Snedkerkøkkener
  • Garderobeløsninger
  • Indbyggede reoler
  • Snedkermøbler
  • Andet boligtilbehør og indbygget inventar

Kontakt mig hvis du vil høre mere

Med en snedker på opgaven kan du være sikker på at få leveret et stykke arbejde af den fineste kvalitet. Kontakt mig derfor gerne i dag, hvis du vil høre om, hvordan jeg kan bidrage til dit hjem med vores snedkerarbejde. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kvorning Møbelsnedkeri Aps

"God kvalitet er min  førsteprioritet"

Kvorning Møbelsnedkeri ApS   

 Telefon: 53 83 21 20

E-mail: info@kvorningmobelsnedkeri.dk 

CVR: ​37128074

Læs cookiedeklaration her.