Læs mere om mine snedkergaderobeskabe her

Få et personligt og skræddersyet garderobeskab med en snedker

Jeg tilpasser mine garderobeløsninger til dine behov

Går du med drømme om et snedkerbygget garderobeskab, hvor du selv har været med til at designe og udforme hver detalje? Så hjælper Kvorning Møbelsnedkeri dig gerne. Med mine personlige, skræddersyede garderobeløsninger forkæler jeg kunder med unikke opbevaringsløsninger i og omkring hele København – både i omkringliggende byer som Rødovre, Hvidovre, samt centralt i byen, herunder på Frederiksberg. Med et garderobeskab bygget af en snedker er dine muligheder utallige. Jeg tilbyder en personlig service og tæt dialog, så vi er sikre på, at dit nye klædeskab både i udtryk og funktion bliver præcist, som du vil have det.

Jeg laver både store og små garderobeløsninger

Når det kommer til garderobe- og opbevaringsløsninger, er det altid vigtigt, at pladsen udnyttes optimalt. Derfor er alle snedker garderobeskabe fra Kvorning Møbelsnedkeri​ bygget efter mål, så de passer perfekt ind i din bolig.

Det gør sig gældende, uanset om du ønsker et mindre klædeskab, der optimalt udnytter den sparsommelige plads eller et eksklusivt walk-in-closet, hvor der skal være plads til en større tøj- og skosamling.

Jeg bygger mine snedkergarderober med udgangspunkt i traditionelle dyder og et med udgangspunkt i klassisk håndværk. 

Kontakt mig og få et eksklusivt snedker garderobeskab

Ved at få en møbelsnedker til at bygge til nye garderobeskab, får du en løsning, hvor opbevaringsmuligheder, kvalitetsmaterialer og tidløst design alt sammen går op i en højere enhed.

Går du med drømme om en ny og eksklusiv garderobeløsning, er du derfor velkommen til at kontakte mig og fortælle om dem. Jeg står klar til at hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Kvorning Møbelsnedkeri ApS   

 Telefon: 53 83 21 20

E-mail: info@kvorningmobelsnedkeri.dk 

CVR: ​37128074

Læs cookiedeklaration her.