Handelsbetingelserne er gældende for alle køb på http://www.kvorningmobelsnedkeri.dk.

Opdateret den 30. marts 2020.

Oplysninger  
Kvorning Møbelsnedkeri ApS
Hvidovrevej 80D st.
2610 Rødovre

Betaling
Du kan betale med følgende kreditkort:
VISA/Dankort, Mastercard og American Express.

Ved at lægge en ordre hos Kvorning Møbelsnedkeri ApS på kvorningmobelsnedkeri.dk garanterer du, at oplysningerne vedrørende betaling af din ordre er gyldige og korrekte. Når din bestilling er accepteret og behandlet af Kvorning Møbelsnedkeri, vil betaling ske og du har hermed givet din tilladelse til, at Kvorning Møbelsnedkeri kan foretage den betalingskontrol, som Kvorning Møbelsnedkeri måtte finde passende.

Det betalingskort du anvender, skal være dit, eller ejeren af betalingskortet skal have givet dig lov til at bruge kortet.
Alle kredit-/betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis udstederen af dit betalingskort afviser betalingen, vil Kvorning Møbelsnedkeri ikke være ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering af din ordre. I tilfælde af at dit korts godkendelse og validering bortfalder, forbeholder Kvorning Møbelsnedkeri sig retten til at annullere din ordre.

Når beløbet for din ordre bliver trukket fra din bankkonto, kan du forvente at ordren er på vej, med mindre at der er ekstra leveringstid ved specialfremstilling eller andet er aftalt mellem køber og Kvorning Møbelsnedkeri.

Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Levering til Danmark

Ordre lavet på kvorningmobelsnedkeri.dk afsendes 1-7 hverdage efter at din betaling er registreret på vores bankkonto.

Levering af ordre gennemført på kvorningmobelsnedkeri.dk koster 79,00 DKK. Der kan aftales personlig levering af Kvorning Møbelsnedkeri ved køb af større møbler. Afhentning på Kvorning Møbelsnedkeris adresse er også en mulighed.

Leveringstid i Danmark er 1-7 hverdage efter at din ordre er accepteret under den forudsætning, at produkterne er på lager. Vi tager forbehold for udsolgte eller udgåede varer. Du vil blive kontaktet i tilfælde af, at vi ikke kan efterleve den angivne leveringstid. Førnævnte leveringstid gælder også ved afhentning af din ordre hos Kvorning Møbelsnedkeri på Hvidovrevej i Rødovre.

Sporing
Når din ordre er afsendt fra Kvorning Møbelsnedkeri, modtager du en afsendelsesbekræftelse og et trackingnummer på e-mail. Med dette trackingnummer kan du følge din ordre fra den afsendes til, at  den ankommer til leveringsstedet. En forsendelse kan normalt spores 12 timer efter, at trackingnummeret er modtaget.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller levering, er du velkommen til at kontakte os i hverdagene kl. 9-17: 
Tlf 53832120
Mail info@kvorningmobelsnedkeri.dk  

Fortrydelsesret
Du har en fortrydelsesret på 30 dage, når du handler hos Kvorning Møbelsnedkeri.
Ønsker du at returnere en vare kontakt blot Kvorning Møbelsnedkeri.
Kunden står selv for eventuelle omkostninger i forbindelse med at sende varen retur.
Kvorning Møbelsnedkeri returnerer det fulde beløb såfremt at varen er i den rigtige stand.

Varens stand
Varen som du ønsker at returnere, skal være i samme stand, som da du modtog den.

Du mister din fortrydelsesret, hvis varen ikke er i en stand der gør at varen kan sælges direkte til en anden kunde.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Kvorning Møbelsnedkeri ApS
Hvidovrevej 80D st.
2610 Rødovre

Hvis der er noget galt med varen?
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på kvorningmobelsnedkeri.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Som udgangspunkt betaler kunden for retur omkostningerne indtil reklamationen er godkendt hos leverandøren. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig (under forudsætning af, at du reklamere senest 24 måneder efter købet).

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kvorning Møbelsnedkeri ApS.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden at du går videre:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link)

Personoplysninger
Kvorning Møbelsnedkeri ApS indsamler oplysninger om brugerne på følgende måder:

-Ved at brugeren selv afgiver oplysninger via kvorningmobelsnedkeri.dk ved køb og kundeoprettelse, herunder gælder navn, adresse, telefonnr. mv.
-Ved brug af cookies på kvorningmobelsnedkeri.dk

Kvorning Møbelsnedkeri indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv giver til os i forbindelse med en ordre.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på grundlag af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Behandlingen af dine personoplysninger sker således på baggrund af samtykke eller for at opfylde en kontrakt med dig, jf. artikel 6, stk. 1, litra a) og litra b) i databeskyttelsesforordningen.

Kvorning Møbelsnedkeri ApS har ikke adgang til dine betalingsoplysninger, og opbevarer derfor ikke disse.