Kvorning Møbelsnedkeri

Kvorning Møbelsnedkeri er ejet af Rasmus Kvorning.
Uddannet møbelsnedker fra Københavns Tekniske Skole.
KMS fokuserer på køkkener, boligtilbehør og indbygget inventar.
Materialet er selvsagt træ, men elementer af læder og bl.a. messing går igen igennem flere forskellige opgaver og produkter.
Boligtilbehøret er som regel tegnet på forhånd, mens det meste inventar er udarbejdet i samarbejde med Danmarks bedste kunder.
Mine kollegaer og jeg glæder os til at hjælpe med at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Vision

Flere skal have råd til et snedkerkøkken af høj kvalitet. Kvorning Møbelsnedkeri stræber efter at gøre det muligt for flere at få et snedkeret køkken i deres hjem. Vores køkkener er fremstillet med det formål, at de skal udnytte hver en kvadratmeter, leve op til kundens drømme, og desuden holde i mange år. 

Udover køkkener leverer vi desuden møbler og diverse inventar. Kig vores “Portfolio” igennem og bliv inspireret.

Priser

Under menupunktet “Køkken” finder du priser på diverse elementer, eventuelle tilkøb samt bordpladeløsninger. Priserne forudsætter, at hele elementet fremstilles i olieret egetræ.
Vi tilbyder desuden korpus i røget eg, og fronter i røget eg, valnød og laminat. Ønskes et af disse materialer, gives et særligt tilbud. Prisen kan blive højere end almindelig olieret egetræ.


Kigger du under “Shop”, vil du finde et udvalg af Kvorning Møbelsnedkeris egne produkter, der sælges til en fast pris. 

Tranport, levering og montering

Boligtilbehør sendes med posten. Pris for fragt er 79 kroner. Køber du for mere end 1300 kroner, er der gratis fragt. Boligtilbehør kan desuden afhentes efter aftale.

Bestiller du et køkken eller et andet stort projekt betales et beløb på 2900,00 der dækker kørsel, tranport og opbæring.

Montering af større projekter betales timebaseret til en timepris på 590,00 kroner inkl. moms.