Messing greb.

Dette snederkøkken med greb i messing er et af de smukkeste køkkener, som Kvorning Møbelsnedkeri har fremstillet. Køkkenet er moderne, men indeholder samtidig klassiske snedkerdyder. Læs mere om køkkenet under det første billede.

messing greb køkken

Køkkenet indeholder blandt andet en bordplade i linoleum fra Forbo og klassiske håndlavede runde greb fra amerikanske Brusso.
Bag de smukke låger i olieret egetræ, er der fingersamlede skuffer i massivt egetræ. Der er soft-close skuffer og selvfølgelig også på køkkenlågerne. Køkkenet er fremstillet på Kvorning Møbelsnedkeris eget værksted lidt uden for København.

Se også vores “skjulte” greb her og låger i eksempelvis valnød lige her.

For information og priser kan du skrive til vores mail eller ringe direkte til 53832120.

messing greb køkken

messing greb køkken

messing greb køkken

messing greb køkken

messing greb køkken

messing greb køkken